Werkplekken

Bij The Hub Oud-Beijerland zijn er 14 werkplekken beschikbaar. Dit zijn hoogwaardige werkplekken met in hoogte verstelbare bureaus en in een sfeervolle omgeving. Om te zorgen voor voldoende privacy hebben we zones ingericht met maximaal twee werkplekken

 

Naast het gebruik van de werkplekken mag je uiteraard ook gebruik maken van de meetingroom en kan je het adres gebruiken als vestigingsadres.

Bij ons kan je flexibel huren, zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past.

 

De werkplekken zijn namelijk per dag of per maand te huur en dagelijks beschikbaar tussen 7:00 – 22:00.  Ook in de weekenden kan je hier gebruik van maken. Per maand kan je er dan zelf voor kiezen of dat 1 dag per week is of meerdere dagen per week.

The Hub-25
The Hub-19

Vaste werkplek

Als je kiest voor een vaste werkplek dan heb je 7 dagen per week tussen 7:00 – 22:00 de beschikking over een eigen bureau. Uiteraard is dit bureau in hoogte verstelbaar. Met een eigen vaste werkplek kan je ook je apparatuur laten staan en je spullen opbergen. Vanzelfsprekend mag je ook gebruik maken van de meetingroom voor je (digitale) overleggen. Daarnaast kan je het adres van The Hub Oud-Beijerland gebruiken als zakelijk vestigingsadres.

 

 

De vaste werkplek huren kan al vanaf €360 excl. btw per maand. 

Flexibele werkplek

Als je meer behoefte hebt aan flexibiliteit of afwisseling dan kan je kies je voor flexwerken aan een flexibele werkplek. Dit zijn dezelfde werkplekken als de vaste werkplekken en dus ook met in hoogte verstelbare bureaus.  Hierbij hoort uiteraard ook het gebruik van de meetingroom voor je (digitale) overleggen en kan je het adres van The Hub Oud-Beijerland gebruiken als zakelijk vestigingsadres.


Eventuele apparatuur en spullen kunnen worden opgeborgen, zodat je de flexplek weer opgeruimd achter laat voor een ander.

Je kan zelf bepalen hoeveel dagen per week je een flexibele werkplek wilt gebruiken. Een flexplek is al te huur vanaf €80 per maand (o.b.v. 1 dag per week). 


Wil je een flexplek huren voor een dag? Ook dat kan! Via onderstaande knop kun je gelijk een flexibele werkplek reserveren.

The Hub-13
The Hub-22

Meetingroom

Als je een werkplek huurt dan kan je gebruik maken van de meetingroom. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen de meetingroom te reserveren. De meetingroom is dagelijks beschikbaar tussen 7:00 – 22:00 en beschikt over professionele apparatuur voor het voeren van (digitale) overleggen en gesprekken.


De meetingroom is te huur vanaf €15 per uur (buiten kantoortijden) en is geschikt voor 6 personen.

Zakelijk vestigingsadres

Er zijn mogelijkheden om alleen te kiezen voor een zakelijk vestigingsadres. Hiermee geef je je bedrijf een professionele uitstraling en heb je de mogelijkheid om in The Hub Oud-Beijerland te komen werken of meetings te organiseren. Als er post voor je binnenkomt dan nemen we uiteraard contact met je op.

The Hub-13
vastgoedmanagement

Eigen kantoorruimte

Op dit moment kan je bij ons helaas nog geen eigen afgesloten kantoorruimte huren. We zijn op dit moment wel bezig om de mogelijkheden hiervoor te onderzoeken. Dus neem contact met ons op als je interesse hebt in een flexibele kantoorruimte.