Werkplekken

Bij The Hub Oud-Beijerland zijn er 14 werkplekken beschikbaar. Dit zijn hoogwaardige werkplekken met in hoogte verstelbare bureaus en in een sfeervolle omgeving. Om te zorgen voor voldoende privacy hebben we zones ingericht met maximaal twee werkplekken

Naast het gebruik van de werkplekken mag je uiteraard ook gebruik maken van de meetingroom en kan je het adres gebruiken als vestigingsadres.

Bij ons kan je flexibel huren, zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past.


De werkplekken zijn namelijk per dag of per maand te huur en dagelijks beschikbaar tussen 7:00 – 22:00.  Ook in de weekenden kan je hier gebruik van maken.

The Hub-25
The Hub-19

Vaste werkplek

Als je kiest voor een vaste werkplek dan heb je 7 dagen per week tussen 7:00 – 22:00 de beschikking over een eigen bureau. Uiteraard is dit bureau in hoogte verstelbaar. Met een eigen vaste werkplek kan je ook je apparatuur laten staan en je spullen opbergen. Vanzelfsprekend mag je ook gebruik maken van de meetingroom voor je (digitale) overleggen. Daarnaast kan je het adres van The Hub Oud-Beijerland gebruiken als zakelijk vestigingsadres.

 

 

Een vaste werkplek kost €350,- excl. btw per maand. 

Flexibele werkplek

Als je meer behoefte hebt aan flexibiliteit of afwisseling dan kan je kies je voor flexwerken aan een flexibele werkplek. Dit zijn dezelfde werkplekken als de vaste werkplekken en dus ook met in hoogte verstelbare bureaus.  Hierbij hoort uiteraard ook het gebruik van de meetingroom voor je (digitale) overleggen en kan je het adres van The Hub Oud-Beijerland gebruiken als zakelijk vestigingsadres.

 

 

Eventuele apparatuur en spullen kunnen worden opgeborgen, zodat je de flexplek weer opgeruimd achter laat voor een ander.

 

De flexibele werkplekken zijn per dag te huur voor €25,- excl. btw. 

The Hub-13
The Hub-22

Meetingroom

Als je een werkplek huurt dan kan je gebruik maken van de meetingroom. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen de meetingroom te reserveren. De meetingroom is dagelijks beschikbaar tussen 7:00 – 22:00 en beschikt over professionele apparatuur voor het voeren van (digitale) overleggen en gesprekken.

 

De meetingroom is te huur voor €25,- per uur. Een dagdeel kost €70,- per uur en een gehele dag €125. De genoemde bedragen zijn excl. btw.